Volvo 1 Xdz404 Large

Vernieuwing wagenpark

Wij houden ons wagenpark graag jong en dynamisch. De aankoop van 4 gloednieuwe trucks blijft hiervan het levendige bewijs.

Om niet van één enkele leverancier af te hangen maken wij dan ook bewust de keuze tussen 2 topspelers in de transportsector, namelijk Scania en Volvo. Deze nieuwe trucks presteren beter op gebied van brandstofverbruik, veiligheid, etc...
Hierbij alvast een prachtplaatje van één van onze nieuwe Scania trucks.
Wordt vervolgd...

Read more
Wegenwerken

WEGENWERKEN - HOOFDZETEL TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR

In het kader van de uitbreiding van de bedrijvenzone Nijverheidsstraat, dienen er wegenwerken uitgevoerd te worden t.h.v. de nieuwe aansluiting van de Nijverheidsstraat op het Geeneinde en t.h.v. het kruispunt Geeneinde-Merksplasseweg-Nieuwe Stationsstraat.

Hierbij zal Geeneinde-Merksplasseweg volledig onderbroken worden voor alle verkeer. Ook het voorste deel van de nieuwe Stationsstraat wordt afgesloten.

De werken zullen aanvangen op maandag 30 september 2019 en onder voorbehoud eindigen op vrijdag 06 december 2019.

Voor meer informatie betreffende de nieuwe aanrijroute naar onze hoofdzetel, vindt u in bijlage de tijdelijk nieuwe aanrijroute Met vriendelijke groeten

Van de Pol bvba & nv

Read more
Website Van De Pol

NIEUWSFLASH: NIEUWE WEBSITE !!!

Onze huidige website heeft altijd een mooi beeld geschetst van wie we zijn en wat we doen, maar een grondige verbouwing was toch nodig. De site moest strakker, moderner en vooral ook mobielvriendelijker worden.
In samenwerking met ‘Robarov webdesign’ uit Arendonk zijn we aan de slag gegaan om deze tot in detail uit te werken. Met trots stellen wij jullie dan ook vandaag onze nieuwe website voor.
Vergeet ons ook zeker niet te volgen via Facebook om zo ook op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.
Link Facebook: Facebook Van de Pol transport & logistiek

Read more

Cooperation with Van de Pol?